Groepsleiding

De groepsleiding is er om de algemene werking van de chiro te vrijwaren, de leidingsploeg aan te sturen, de vergaderingen/LK's voor te bereiden en nog veel meer! Het is een misconceptie dat zij boven de leiding zouden staan, daarom hanteert men vanuit Chirojeugd Vlaanderen al een aantal jaren de term 'groepsleiding' in de plaats van de voorganger 'hoofdleiding'.

Zij zijn ook dé personen om aan te spreken met vragen over de algemene chirowerking, betalingen, kampen etc. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen met hen, daar zijn ze immers voor!

Ook vragen van buitenaf, komen uiteindelijk bij de groepsleiding terecht. Je kan hen bereiken op het algemene chiro-e-mailadres chirosterrebeek@gmail.com of via hun persoonlijke contactgegevens.

De groepsleiding voor het werkjaar 2019-2020;

Louise Van de Cauter (Speelclubleidster)

Louise is momenteel bezig aan haar 5de jaar en échte 2de jaar als groepsleidster (na een jaartje opleiding). Ze studeert Communicatiewetenschappen aan de VUB en is leidster in hart en nieren. Samen met Aimy (& Mona!) is ze klaar om er een fantastisch jaar van te maken als groepsleidsters!

GSM-nummer: 0494/16.51.59

Email-adres: louise.vandecauter@hotmail.com

Aimy Vanden Bemden (Titoleidster)

Aimy is bezig aan haar eerste jaar als groepsleiding en startte ook recent aan een nieuwe studie. Ze heeft boordevol energie en staat steeds klaar voor de chiro! Op naar een mooie 2 jaar als groepsleiding (en misschien wel meer ... ;)