Groepsleiding

De groepsleiding is er om de algemene werking van de chiro te vrijwaren, de leidingsploeg aan te sturen, de vergaderingen/LK's voor te bereiden en nog veel meer! Het is een misconceptie dat zij boven de leiding zouden staan, daarom hanteert men vanuit Chirojeugd Vlaanderen al een aantal jaren de term 'groepsleiding' in de plaats van de voorganger 'hoofdleiding'.

Zij zijn ook dé personen om aan te spreken met vragen over de algemene chirowerking, betalingen, kampen etc. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen met hen, daar zijn ze immers voor!

Ook vragen van buitenaf, komen uiteindelijk bij de groepsleiding terecht. Je kan hen bereiken op het algemene chiro-e-mailadres chirosterrebeek@gmail.com of via hun persoonlijke contactgegevens.

De groepsleiding voor het werkjaar 2020-2021;

Aimy Vanden Bemden (Speelclubleidster)

Aimy is momenteel bezig aan haar 4de jaar als leiding en haar 2de jaar als groepsleidster. Is een leidster in hart en nieren. Samen met Debora (& Emma) is ze klaar om er een fantastisch jaar van te maken als groepsleidsters!

GSM-nummer: 0479/ 39.69.57

Email-adres: aimy.vandenbemden@gmail.com

Debora Puttemans (Rakwileidster)

Debora is bezig aan haar eerste jaar als groepsleiding en startte ook recent aan een nieuwe studie. Ze heeft boordevol energie en staat steeds klaar voor de chiro! Op naar een mooie 2 jaar als groepsleiding (en misschien wel meer ... ;)

GSM-nummer: 0477/ 91.57.28

Email-adres: debora.puttemans@gmail.com