Inschrijving

De inschrijvingen voor 2023-2024 gaan vanaf 24 september van start!

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

De inschrijving gebeurt bij ons volledig online. Vanaf nu kan je uw zoon of dochter inschrijven via deze link: https://forms.gle/LNWAmUSh5N1mNATD7 

Wij vragen u hierin om de voor ons relevante gegevens van uw kind(eren) door te geven, dit zodat we u steeds kunnen bereiken in geval van noodgevallen of voor algemene info omtrent de weekends, evenementen, het kamp etc. Ook dient u hier akkoord te gaan met ons privacybeleid, zodat wij een normale chirowerking kunnen garanderen. Het privacybeleid vind je als volgt; tabblad 'over ons'>'privacybeleid'. Bij verdere vragen kan u altijd bij de groepsleiding terecht (zie tabblad leidingsploeg > groepsleiding). Ook zijn zij steeds bereikbaar op chirosterrebeek@gmail.com of via het contactformulier op deze website (zie homepage).

Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld en waar vind ik de betalingsinfo?

De inschrijving voor een heel werkjaar kost bij ons 60 euro, ongeacht de leeftijd. Dit omvat al het spelmateriaal, koekje & drankje en de verzekering. De verzekering geldt zowel op de chiro als tijdens het vervoer van/naar de lokalen. Weekends, het kamp en andere uitstapjes zijn niet in het inschrijvingsgeld inbegrepen.

Opgelet! Voor gezinnen waarvan meerdere kinderen in de chiro zitten, geldt de volgende regeling.
Kind 1: volledige bedrag, 60 euro
Kind 2: 55 euro
Kind 3: 50 euro
Kind 4: 45 euro
....

Je kan jouw inschrijving dan vervolledigen door het onderstaande bedrag op ons rekeningnummer te storten.

Rekeningnummer chiro: BE86 7340 0140 0950
Gelieve bij elke overschrijving in de mededeling duidelijk de naam van uw kind, de groep te vermelden en het eventuele evenement te vermeleden (weekend, kamp, activiteit...). Bij het gebruik van de korting: gelieve "korting" erbij te zetten. Zo kan de afhandeling van de betalingen vlotter verlopen en ontstaat er geen verwarring over de prijs.

Is er uitstel mogelijk op de betaling?

Uitstel is zeker en vast mogelijk moesten de omstandigheden een onmiddelijke betaling niet toelaten. In dat geval dient u de Kasmee/Kaspee te contacteren (hun contactgegevens vindt u onder het tabblad leidingsploeg > financiële verantwoordelijke), zodat zij alvast de verzekering van uw kind(eren) in orde kunnen brengen. Nadien wordt er dan samen bekeken hoe de betaling verder geregeld kan worden. Chiro draait nét om samenhorigheid tussen een hele boel geweldige kinderen uit onze gemeente, die verbonden zijn ongeacht hun persoonlijke situatie, karakter of afkomst. 

Opgelet! Wij verzekeren kinderen niet indien wij op voorhand niet op de hoogte waren van uitzonderlijke omstandigheden. Ouders die geen seintje geven, dienen dus te betalen alvorens wij een verzekering voor het kind afsluiten.