KAMP 2024 - Berlare

Ons kamp gaat ELK JAAR door van 21 juli t.e.m. 31 juli (vanaf 24 juli voor de Speelclub). Dit jaar gaan we naar Berlare!

Opgelet! Bij het inschrijven moet u akkoord gaan met ons privacybeleid. Wij raden aan om daar even een kijkje naar te nemen zodat u van alles op de hoogte bent. Schrijf je hieronder in. 

KLIK HIER om je in te schrijven!

In het onderstaande document vindt u het kampboekje terug, waarin alle info omtrent het kamp (adres, benodigdheden, thema, betaling etc.) alsook alle contactgegevens staan. 

KLIK HIER voor het KAMPBOEKJE

De PowerPoint van het info-moment vinden jullie hieronder terug.

KLIK HIER voor de POWERPOINT

Daarnaast vindt u hier ook de medische fiche terug. Deze dient verplicht ingevuld te worden zodat we in geval van noodgevallen alle correcte medische info hebben.

Dit fiche moet samen met de ID/ISI+ kaart afgegeven worden. Dit kan ofwel bij het inladen van de camion, ofwel bij het vertrek op 21 juli of 24 juli.

Opgelet! Deze fiches zijn anders dan vorige jaren ofwille van de nieuwe privacywetgeving. Oudere versies worden niet meer aanvaard. Het invullen van de medische fiche dient VLAK VOOR het kamp te gebeuren, anders is de info niet up-to-date.

KLIK HIER voor de MEDISCHE FICHE