AVONDMARKT 8 SEPTEMBER - PRAKTISCHE INFO

Dag iedereen,

Over een kleine week, op zaterdag 8 september wordt het centrum van Sterrebeek naar jaarlijkse gewoonte omgetoverd tot een gezellige avondmarkt tussen 17u en 22u!

Net als ieder jaar zullen wij hier met de chiro staan om onze jeugdbeweging te vertegenwoordigen. Aan onze stand staat een delegatie van de leiding voor jullie klaar om al jullie vragen over onze chiro te beantwoorden. Voor mensen die bijvoorbeeld niet weten hoe een chirokamp eraan toe gaat en heel nieuwsgierig zijn zal er ook een kampaftermovie getoond worden.

Naast het informeren naar onze chirowerking kan je je bij ons ook uitleven op een springkasteel, kleine spelletjes spelen, echte chirotattoes laten zetten of je laten schminken. Daarnaast spreken we dit jaar af op enkele tijdstippen om met alle kinderen die op de avondmarkt zijn echte chirospelletjes te spelen. De exacte uren vind je ter plekke aan onze stand!

Neem dus zeker een kijkje aan onze stand en breng misschien zelfs vriendjes of vriendinnetjes mee zodat zij ook eens van de chirosfeer en chirospelletjes kunnen proeven!

Tot dan!!

De leiding van Chiro MIK MAK Sterrebeek