KAMP-INSCHRIJVING 2018

OPGELET! DEZE INFO GELDT VOOR HET VOORGAANDE KAMP MAAR BLIJFT VOOR JULLIE TER BESCHIKKING OM TEN ALLEN TIJDE TE BEKIJKEN. INSCHRIJVEN GAAT DUS UITERAARD NIET MEER!

Via onderstaande link kan een kind ingeschreven worden voor het Mik Mak-Bivak 2018 naar Zottegem dat doorgaat van 21 t.e.m. 31 juli!

https://docs.google.com/forms/d/1xhxzRw0ZdDnzzeH-9Pb7umUXthrBO3jSCAH60Lv...

Opgelet! Bij het inschrijven moet u akkoord gaan met ons privacybeleid. Wij raden aan om daar even een kijkje naar te nemen zodat u van alles op de hoogte bent.

In het onderstaande document vindt u het kampboekje terug, waarin alle info omtrent het kamp (adres, benodigdheden, thema, betaling etc.) alsook alle contactgegevens staan.

/sites/chirosterrebeek.chirosite.be/files/wysiwyg/website/kampboekje_2018_zottegem.pdf

Daarnaast vindt u hier ook de medische fiche terug. Deze dient verplicht ingevuld te worden zodat we in geval van noodgevallen alle correcte medische info hebben.

Dit fiche moet samen met de ID/ISI+ kaart en twee kleefbriefjes van de mutualiteit afgegeven worden. Dit kan ofwel bij het inladen van de camion, ofwel bij het vertrek op 21 juli of 24 juli.

Opgelet! Deze fiches zijn anders dan vorige jaren ofwille van de nieuwe privacywetgeving. Oudere versies worden niet meer aanvaard.

/sites/chirosterrebeek.chirosite.be/files/wysiwyg/website/medische_steekkaart_2018.pdf