KAMP-INSCHRIJVING 2019

OPGELET! INSCHRIJVEN KAN UITERAARD NIET MEER, MAAR HIERDOOR KRIJGEN JULLIE WEL ALVAST EEN VOORPROEFJE VOOR HET VOLGENDE JAAR

Ons kamp gaat ELK JAAR door van 21 juli t.e.m. 31 juli (vanaf 24 juli voor de Speelclub)

Via onderstaande link kan een kind ingeschreven worden voor het Mik Mak-Bivak 2019 naar Bornem dat doorgaat van 21 (of 24 voor speelclub) t.e.m. 31 juli!

KLIK HIER OM UW KIND IN TE SCHRIJVEN

Opgelet! Bij het inschrijven moet u akkoord gaan met ons privacybeleid. Wij raden aan om daar even een kijkje naar te nemen zodat u van alles op de hoogte bent.

In het onderstaande document vindt u het kampboekje terug, waarin alle info omtrent het kamp (adres, benodigdheden, thema, betaling etc.) alsook alle contactgegevens staan.

KLIK HIER VOOR HET KAMPBOEKJE

Daarnaast vindt u hier ook de medische fiche terug. Deze dient verplicht ingevuld te worden zodat we in geval van noodgevallen alle correcte medische info hebben.

Dit fiche moet samen met de ID/ISI+ kaart en twee kleefbriefjes van de mutualiteit afgegeven worden. Dit kan ofwel bij het inladen van de camion, ofwel bij het vertrek op 21 juli of 24 juli.

Opgelet! Deze fiches zijn anders dan vorige jaren ofwille van de nieuwe privacywetgeving. Oudere versies worden niet meer aanvaard.

/sites/chirosterrebeek.chirosite.be/files/wysiwyg/website/medische_steekkaart_2018.pdf