KAMP-INSCHRIJVING 2021 - GOUVY

Ons kamp gaat ELK JAAR door van 21 juli t.e.m. 31 juli (vanaf 24 juli voor de Speelclub)

Het Mik Mak-Bivak 2021 naar Gouvy dat doorgaat van 21 (of 24 voor speelclub) t.e.m. 31 juli!

Opgelet! Bij het inschrijven moet u akkoord gaan met ons privacybeleid. Wij raden aan om daar even een kijkje naar te nemen zodat u van alles op de hoogte bent.

In het onderstaande document vindt u het kampboekje terug, waarin alle info omtrent het kamp (adres, benodigdheden, thema, betaling etc.) alsook alle contactgegevens staan. 

KLIK HIER voor het KAMPBOEKJE 

We hebben ons info-moment, dat plaatsvond op 31 mei, ook opgenomen. Deze vind je via onderstaande link terug. Ook de PowerPoint van het info-moment vinden jullie hieronder terug.

KLIK HIER voor de POWERPOINT 

Daarnaast vindt u hier ook de medische fiche terug. Deze dient verplicht ingevuld te worden zodat we in geval van noodgevallen alle correcte medische info hebben.

Dit fiche moet samen met de ID/ISI+ kaart en twee kleefbriefjes van de mutualiteit afgegeven worden. Dit kan ofwel bij het inladen van de camion, ofwel bij het vertrek op 21 juli of 24 juli.

Opgelet! Deze fiches zijn anders dan vorige jaren ofwille van de nieuwe privacywetgeving. Oudere versies worden niet meer aanvaard. Het invullen van de medische fiche dient VLAK VOOR het kamp te gebeuren, anders is de info niet up-to-date.

KLIK HIER voor de MEDISCHE FICHE