Inschrijving

De inschrijvingen zijn intussen officieel van start gegaan, dus schrijf je snel in zodat zaken zoals verzekeringen etc. zo snel mogelijk in orde zijn!

Klik hier voor de inschrijving voor werkjaar 2018-2019

Alle leden, ongeacht welke leeftijd of groep worden geacht 65 euro te betalen. Dit omvat al het spelmateriaal, koekje & drankje en de verzekering. Weekends, het kamp en andere uitstapjes zijn hier niet bij inbegrepen. Het bedrag is weliswaar iets hoger dan vorige jaren, dit omwille van een aantal nakende investeringen omtrent onze lokalen en infrastructuur. Deze, uitzonderlijk, grote veranderingen vragen om een aantal aanpassingen in ons inkomsten -en uitgavenpatroon waarbij we een kleine verandering in het lidgeld verkozen. Bij verdere vragen kan u altijd bij de hoofdleiding terecht (zie site voor contactgegevens).

Rekeningnummer chiro: BE86 7340 0140 0950
Gelieve bij de mededeling duidelijk de naam van uw kind en de groep te vermelden. Bij het gebruik van de korting: gelieve "korting" erbij te zetten. Zo kan de afhandeling van de betalingen vlotter verlopen en ontstaat er geen verwarring over de prijs.
Opgelet! Voor gezinnen waarvan meerdere kinderen in de chiro zitten, geldt de volgende regeling.
Kind 1: volledige bedrag, 65 euro
Kind 2: 60 euro
Kind 3: 55 euro
Kind 4: 50 euro
....
 
Voor verdere vragen kan je steeds bij de groepsleiding terecht. Hun contactgegevens vind je onder het tabblad 'leidingsploeg' > 'groepsleiding'. Ook zijn zij steeds bereikbaar op chirosterrebeek@gmail.com of via het contactformulier op deze website (zie homepage).