Informatie
Wat is het rekeningnummer van de Chiro MIK MAK rekening?
Hoe kan ik mijn kind inschrijven?
Hoe kan ik de leiding bereiken?
Waar kan ik de tekst vinden van het sluitingslied?
Waar kan ik meer informatie vinden over het kamp?
Waar komt de naam MIK MAK vandaan?
Wanneer is het chiro?
Waar kan ik het boekje vinden?Wat is het rekeningnummer van de Chiro MIK MAK rekening?
BE86 7340 0140 0950, wees wel zeker dat je de naam van het kind bij de mededelingen zet als dat gevraagd is.Hoe kan ik mijn kind inschrijven?
Kijk eens wanneer het eens chiro is en kom dan af met het kind dat je wil inschrijven. Het lidgeld bedraagt jaarlijks 55 euro voor het eerste kind, voor het tweede kind 50, enzovoort. Dit kan je door te storten op de Chiro MIK MAK rekening. Daarnaast dien je ook de inschrijvingsfiche in te vullen, die kan je steeds online invullen (zie "online inschrijven")Hoe kan ik de leiding bereiken?
De persoonlijke e-mailadressen en GSM nummers van de leiding vind je bij 'Groepen'; een algemene vraag of opmerking kan je sturen naar chirosterrebeek@gmail.com.Waar kan ik de tekst vinden van het sluitingslied?
Hier is hij! Leer deze tekst alvast vanbuiten.

Daal nu bij het zinken van deze dag,
daal in ons gemoed, gij trouwe vlag.

Gij zijt zegen, troost en lach,
daal in d'avondzon o vlag,
Heer, wij bergen in ons hart uw vlag,
zegen haar en ons uw jonge wacht.

Goedenavond vlag en dag,
Kristus Koning, goedenacht. (x2)Waar kan ik meer informatie vinden over het kamp?
Met de laatste chiro van dit jaar (19 juni) kan u uw kind inschrijven om mee te gaan op kamp. Dit kamp valt voor de speelclub van 24 tot 31 juli, voor alle andere groepen 21 tot 31 juli. Als u graag wat meer uitleg krijgt over het kamp kan u altijd de leiding van uw kind eens thuis uitnodigen voor een kampbabbel. Contacteer hiervoor de leidingsploeg van u kind zijn/haar groep.
Rond de 26ste juni zal er een apparte pagina worden gemaakt met praktische informatie over het kamp.Waar komt de naam MIK MAK vandaan?
Onze chiro noemde ooit helemaal niet chiro MIK MAK. De meisjes en jongens waren in het prille begin (1948) gescheiden en noemde respectievelijk St. Goddelieve en St. Pancratius (naar de patroonheiligen).
Dit bleef zo tot 1974, wanneer de meisjes besloten om van naam te veranderen (reden is nog onduidelijk). Ze kwamen op MIK. Uitleg: De M van Mik staat voor de eerste letter van het woord meisjes, de I staat voor de middelste letter van het woord chiro en de K staat voor de laatste letter van de gemeente Sterrebeek. Korte tijd erna zochten ook de jongens iets orgineel. Mik Jik zou niet klinken. Trouwens waarom moet onze naam een betekenis hebben dachten ze, als het maar leuk in de oren klinkt. En wat is leuker dan MIK-MAK.
Zo hadden MIK & MAK voor vele jaren een LAT (Living Apart Together)-relatie. Sinds enkele jaren zijn we weer een gemengde chiro voor een onbepaalde tijd. Onbepaald, want leiders komen en gaan, dus verschillende meningen komen en gaan, dus verschillende beslissingen komen en gaan.Wanneer is het chiro?
Dit kan je te weten komen door in het boekje te kijken en/of door op de kalender te kijken.Waar kan ik het boekje vinden?
Op de 'Downloads'-pagina. Klik hiervoor op het tabje 'Downloads' of klik hier.
Om het boekje te lezen heb je een PDF-lezer nodig. Deze kan je afhalen op de website van adobe.